Kosmetické
centrum Natur

[vc_row][vc_column width=“2/3″][vc_single_image image=“6108″ img_size=“full“ alignment=“center“][vc_column_text]

Toužíte -li po jemné pleti, zvolte vakuovou mikrodermabrazi!

Zmírňuje příznaky stárnutí kůže, úspěšně léčí akné a pigmentové skvrny způsobené slunečním zářením. Může odstranit i drobné jizvy a rozšířené kožní póry. To vše bez bolesti, anestezie a časové náročnosti.

mikrodermabrazeMikrodermabraze je jedním z kosmetických zákroků, kterým si můžete naprosto bezbolestně nechat vyhladit,a tím pádem i omladit vaši pleť. Vakuová mikrodermabraze je kombinací velmi jemného mechanického obrušování vrchních vrstev kůže pomocí speciálních sterilních diamantových koncovek různé hrubosti za současného působení vakua, které má detoxikační a liftingový efekt.

Vynikajících výsledků dosáhneme při následném zapracování účinných látek např. ultrazvukem, mezoterapií apod. Po ošetření se velmi zvyšuje penetrační schopnost plrti, následná aplikace aktivních látek má vynikající účinek.

Ošetřením dosahujeme: 

Zákrok je vhodný jak pro muže tak pro ženy a pro všechny typy pleti. Mikrodermabraze funguje na bázi mechanického peelingu a nahrazuje starší metodu dermabraze.

Broušení pleti se provádí speciálními hlavicemi, které mají na konci hlavice s diamanty různých hrubostí. Povrch obličeje je jemně „zbroušen“ a všechny odumřelé buňky jsou spolu s vrchní částí kůže odsáty.

Po celkové proceduře jsou na obličej naneseny kosmetické přípravky, které se snáze vstřebají do pokožky a mohou jí tak rychleji dodat potřebné živiny.

V průběhu aplikace se také rozproudí se lymfatický systém, čistí se ucpané póry a zvyšuje se celkové prokrvení kůže.
Celý zákrok je samozřejmě bezbolestný, bez vedlejších účinků (těsně po aplikaci může být pleť mírně zarudlá, ale bez otoků) a také dostatečně rychlý, takže se nemusíte bát, že si budete na celou kůru muset vyhradit mnoho času.
Zákrok se doporučuje podstoupit více než jedenkrát, ale záleží především na stavu, ve kterém se vaše pleť nachází – starší pleť potřebuje důkladnější obnovu. Nejčastěji se doporučuje 3 – 6 sezení v intervalu 1x za čtrnáct dnů až 1x za měsíc. Po aplikaci je vhodné se chránit před slunečním zářením.

Nejlepší je vše konzultovat s kosmetičkou a posléze určit, v jaké míře by opakování zákroku mělo být.Výsledky dosažené touto metodou jsou na první pohled výrazné ihned i po jediném ošetření. Odcházíte se svěží a zdravě vypadající pletí.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=“1/3″][stm_sidebar sidebar=“414″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/3″][stm_icon_box icon=“fa fa-check“ style=“icon_left“ icon_size=“35″ title=“Cena jednotlivého ošetření: 250,- Kč“][/stm_icon_box][/vc_column][vc_column width=“1/3″][stm_icon_box icon=“fa fa-check“ style=“icon_left“ icon_size=“35″ title=“Stálé zákaznice: 140,- Kč“][/stm_icon_box][/vc_column][vc_column width=“1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

Napsat komentář